Over ons

Over Ons

Waarom Van Tricht MKB Boekhoud- en Administratiekantoor?

Van Tricht MKB Boekhoud- en Administratiekantoor is een advies- en administratiekantoor, gevestigd in Arnhem. Ons kantoor bestaat uit 10 jaar hard werk, kennis en ervaring. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een volwassen kantoor met honderden klanten en een loyaal team aan medewerkers.

Onze dienstverlening is met name gericht op de MKB-ondernemer (ZZP'er of freelancer). Uiteraard is elke ondernemer, met of zonder werknemers in dienst, meer dan welkom bij ons.

Van Tricht MKB Boekhoud- en Administratiekantoor staat voor duidelijkheid, stiptheid en eerlijkheid. Wij wensen een vertrouwelijke band te creëren en samen op een effectieve wijze naar één doel te streven: jouw succes. Want jouw succes is ons succes.

Innovatief

We zijn constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen om ons werk en dat van onze klanten efficiënter en effectiever te maken.

Klantgericht

Van Tricht MKB Boekhoud- en Administratiekantoor staat voor duidelijkheid, stiptheid en eerlijkheid. We proberen om op een effectieve wijze naar één doel te streven: jouw succes.

Kwaliteit

Met onze jarenlange ervaring en kennis zijn we uitgegroeid tot een volwassen kantoor. Onze medewerkers voorzien nauwkeurig in al jouw wensen.

Voordelig

Voor elke specifieke situatie proberen we de beste oplossing te vinden. We zoeken altijd naar de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Onze missie

Van Tricht MKB Boekhoud- en Administratiekantoor heeft de kennis in huis om jou als ondernemer terzijde te staan.

Wij bestaan inmiddels 10 jaar en samen met ons professionele team staan wij paraat om MKB-ondernemers te ondersteunen op hun pad naar succes.

Ons team bestaat enkel uit loyale medewerkers met de nodige kennis, kunde en vaardigheid. Wij kunnen je zorg uit handen nemen door al jouw administratieve werkzaamheden voor je op een deskundige en zorgvuldige wijze te verrichten. Je kunt er zeker van zijn dat wij ons uiterste best zullen doen voor jouw bedrijf. Vanaf het moment dat we een overeenkomst tekenen, zitten we immers in hetzelfde schuitje. Jouw succes is ons succes.

Onze visie

Van Tricht MKB Boekhoud- en Administratiekantoor streeft ernaar om jouw pijler te zijn op je pad naar succes. Als steunpilaar wensen wij je in elke stap bij te staan door zorg uit je handen te nemen.

Ons motto luidt dan ook: "Samen ondernemen met de ondernemer." Samen ondernemen betekent voor ons wederzijdse betrokkenheid en een goed onderling vertrouwen als basis van een optimaal samenwerkingsverband.

Door te ondernemen als een team, met ieder op zijn eigen terrein en met zijn eigen verantwoordelijkheid, worden kansen beter benut. Wij streven ernaar om met inzet van onze dienstverlening jouw bedrijf te brengen van "goed naar beter". Wij zijn van mening dat we ons visie enkel kunnen bereiken door naast de ondernemer te staan en een nauwe samenwerking voort te zetten.

Daar sluit ons motto, "samen ondernemen met de ondernemer", dan ook naadloos bij aan.

Snel en efficiënt

Van Tricht MKB Boekhoud- en Administratiekantoor is gevestigd in Arnhem. Onze dienstverlening is vooral gericht op de MKB-ondernemer (ZZP-er of freelancer). Ook de ondernemers met werknemers in dienst zijn meer dan welkom. Van Tricht MKB is van start gegaan in Maart 2012. Wij zijn inmiddels uitgegroeid naar een volwassen kantoor met honderden klanten en een vast/loyaal team aan medewerkers. Wij staan voor duidelijkheid, het nakomen van afspraken en een openhartige en eerlijke wijze van samenwerken.

Het ondernemen van de MKB-ondernemer houdt niet op om 17:00 uur. Dat begrijpt Van Tricht MKB Boekhoud- en Administratiekantoor als geen ander. Daarom hebben wij ruime openingstijden. Wij zijn maandag t/m donderdag open van 8:30 uur tot 21:00, op vrijdag sluit ons kantoor om 13:30 uur. Zaterdag en zondag is ons kantoor gesloten.

  • Deskundige Adviseurs
  • Kwalitatieve dienstverlening
  • Discreet

Openingstijden

Wij weten maar al te goed dat het werk van een MKB-ondernemer niet ophoudt om 17:00 uur. Daarom hebben wij ruime openingstijden. Wij zijn maandag t/m donderdag open van 8:30 uur tot 21:00 uur. Op vrijdag sluit ons kantoor om 13:30 uur. Zaterdag en zondag is ons kantoor gesloten.

Maandag t/m Donderdag 08:30 - 21:00
Vrijdag 08:30 - 13:30
Zaterdag en Zondag Gesloten
Contact opnemen